Bestilling av klubbtøy!


Orienteringsgruppa har fornyet sitt samarbeid med Trimtex og fått helt nytt design på overtrekkstøyet, klærne er av ypperste kvalitet og kan anbefales til alle som trenger nytt treningstøy, (ikke bare orienteringsløpere). Passer perfekt for dere som ønsker å være tidlig ute med årets julegave eller jobber med sommerkroppen 2016 :) Det er to ulike modeller hvor det er liten forskjell i kvalitet, men større forskjell i pris!

Bestilling skjer via Trimtex sin nettbutikk, link finner du her. Bruk teamkode; flosta2016 for å logge inn å se priser. her finner du også mer informasjon.

Merk at nettbutikken kun er åpen ut April med levering i løpet av uke 23! 

NB! fotballaget G09 har egen avtale med Brekke Sport!

 

N1-A23J_N1-A23J-1_Flosta IL_1 N1-A42M_N1-A42M-1_Flosta IL_1